• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Werken Burchtstraat fase 2 gaan voor de nodige hinder zorgen

  22 maart 2019

  NINOVE – Aannemers van verschillende nutsmaatschappijen zijn gestart met werken aan de nutsleidingen in de Burchtstraat.

  Vanaf dinsdag 26 maart start fase 2, voor het gedeelte tussen de Onderwijslaan en de Dender (1ste brug).

  Op dinsdag tijdens de markt is eenrichtingsverkeer mogelijk voor het verkeer komende vanaf Rechteroever, richting centrum.

  Vanaf woensdag 27 maart zal het straatgedeelte tussen de Dender en de Onderwijslaan afgesloten zijn en moeten automobilisten omrijden via de 2de brug.

  Het einde van deze werken is voorzien op maandag 1 april 2019.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons