Anja Beeckman op Vlaamse CD&V-lijst

    02 maart 2024

    NINOVE –Anja Beeckman is momenteel CD&V-gemeenteraadslid en fractieleider van het Samen-kartel. Voor de regionale verkiezingen van 9 juni bekleedt zij de 7de plaats op de Vlaamse CD&V-lijst.

    “Enthousiast en vastberaden stel ik mij vanuit Ninove kandidaat voor de CD&V”, aldus de Ninoofse politica. “Het is belangrijk, dat we de stem van onze Denderstreek kunnen laten weerklinken in de Vlaamse politiek. Ik geloof er sterk in, dat de antwoorden op de uitdagingen waar we als samenleving voor staan vanuit het politieke centrum zullen komen. Werken aan een betere toekomst voor ons en onze kinderen, daarvoor doen we het.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons