Vernieuwingswerken wegdek Burchtstraat van start

    16 maart 2022

    NINOVE – In opdracht van de stad vervangt de firma Norré-Behaegel sinds woensdag 16 maart de asfaltlaag in de Burchtstraat.

    De voorbije weken werd in ondermeer de Weggevoerdestraat, Desiré De Bodtkaai en Dendermeersen het wegdek vernieuwd, wegens de slechte staat waarin het zich bevond. Ondertussen zijn deze straten afgewerkt, en is de volgende straat aan de beurt.

    Het wegdek van de Burchtstraat is eveneens in een slechte staat. De aannemer verwijdert deze en brengt een nieuwe asfaltlaag aan, tussen de Begijnenbrug en de Centrumlaan.

    Dat gebeurt van 16 tot en met 18 maart.

    Verkeer

    • De woningen zijn tijdens de werkuren (7.30 uur tot 16 uur) niet bereikbaar voor wagens. Buiten de werkuren blijft de bereikbaarheid verzekerd.
    • De parking aan het Sociaal Huis blijft toegankelijk via de Kaaischoolstraat.
    • Wegomlegging
      – Het verkeer, dat via de Burchtdam het centrum wil inrijden, moet omrijden via de Désiré De Bodtkaai-Oude Kaai-Graanmarkt.
      – Het verkeer, dat van de Onderwijslaan het centrum wil inrijden, moet omrijden via de Bevrijdingslaan-Centrumlaan.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons