Verschillende stadsdiensten in hittemodus

    23 juli 2019

    NINOVE – Door de verwachte uitzonderlijk hoge temperaturen, zullen de meeste stadsdiensten gesloten zijn op donderdagnamiddag 25 juli 2019 tussen 16 uur en 19.45 uur.

    Die regeling geldt niet voor de sporthal, ’t Kadeeken, de bib, de dienst cultuur, de dienst toerisme en het zwembad De Kleine Dender.

    De stad voorziet bijkomende openingsuren voor het publiek op woensdag 24 juli, donderdag 25 juli en vrijdag 26 juli: van 7.30 uur tot 12 uur i.p.v. 8.30 uur tot 12 uur.

    De mensen van de technische dienst op het terrein starten al om 6 uur. Als ze bij jou in de buurt werken, dan mag je hen zeker een goed glas fris water (of frisdrank) aanbieden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons