Vier gewonden na frontale botsing in Voorde

    22 mei 2021

    VOORDE – Op de Brakelsesteenweg/N8 gebeurde zaterdagavond 22 mei rond 22.30 uur een frontale botsing. Net voorbij het kruispunt De Kalvaar botste een Mazda frontaal op een Volkswagen. 4 gewonden zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

    Het regende zaterdagavond, toen een Mazda met twee inzittenden op de N8 even voorbij het kruispunt richting Brakel afweek van zijn rijvak.

    Frontaal

    De chauffeur had blijkbaar de controle over zijn wagen verloren en botste frontaal op een Volkswagen. Deze kwam vanuit de richting Brakel aangereden.

    Door de klap belandde de Mazda aan de overkant en nadien dwars over de rijweg. De bestuurder had die wagen nog maar enkele dagen geleden gekocht.

    In de aangereden auto zaten een koppel en hun kind.

    In totaal raakten 4 mensen gewond; deze zijn afgevoerd naar een ziekenhuis. Beiden bliezen negatief bij een alcoholtest.

    De brandweer en verschillende ambulances van de hulpverleningszone Zuid-Oost waren ter plaatse om te ruimen, de gewonden te verzorgen en weg te voeren.

    De Brakelsesteenweg was ter hoogte van het kruispunt De Kalvaar een tijd afgesloten. De lokale politie Ninove leidde het verkeer uit de richting Brakel om via de Zuurstraat.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons