Virtuele infodag politieschool Oost-Vlaanderen

  30 november 2021

  GENT – De Oost-Vlaamse politieschool (PAULO) zet zondag 05 december voor de derde keer dit jaar haar virtuele deuren open. De infodag is voornamelijk gericht op Oost-Vlamingen, die de ambitie hebben om als politie-inspecteur aan de slag te gaan.

  Gedeputeerde Kurt Moens (N-VA), bevoegd voor Onderwijs: “Na het succes van de voorgaande virtuele infodagen en door de aanhoudende corona-pandemie, leek het ons vanzelfsprekend om hieraan een vervolg te breien. Via de online infosessies krijgen geïnteresseerden een goed beeld van de loopbaanmogelijkheden, de selectieproeven en de opleidingen bij de politie.”

  De noden op personeelsvlak zijn hoog bij de politie, die volgend jaar maar liefst 1.600 nieuwe inspecteurs zoekt. Deze infodag is dan ook in de eerste plaats gericht op Oost-Vlamingen, die de ambitie hebben om binnenkort aan de slag te gaan als inspecteur bij de politie.

  Als je vandaag solliciteert als inspecteur en slaagt voor de proeven, kan je normaal binnen enkele maanden starten met de opleiding.

  Programma

  De infodag gebeurt in samenwerking met de dienst Rekrutering en Selectie van de Federale Politie. Het programma bestaat uit verschillende digitale infosessies, waaruit de deelnemers kunnen kiezen.

  • Een job bij de politie: algemene info over de selectieprocedure.
  • Opleiding inspecteur bij PAULO.
  • Maak kennis met de Lokale Politie.
  • Maak kennis met de Federale Politie

  Tijdens alle sessies kan je aan de sprekers vragen stellen.

  Praktisch

  • De infosessies vinden zondag 05 december plaats, van 9 tot 15.30 uur.
  • Inschrijven vooraf is verplicht via de website en mogelijk tot en met woensdag 1 december.

  Info: politieopleiding Paulo.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons