Vrijwilligers verkopen terug Rode Kruissticker

    14 april 2022

    NINOVE – Je zal ze vanaf donderdag 21 april terug massaal in het straatbeeld zien verschijnen: de Rode Kruisvrijwilligers tijdens de jaarlijkse stickerverkoop.

    Dit jaar werkt het Rode Kruis samen met Disneyland® Paris: Minnie prijkt op de sticker.

    Ook de vrijwilligers van de afdeling Ninove zullen post vatten aan grootwarenhuizen om stickers te verkopen.

    Bestellen

    Kom je toch geen stickerverkoper tegen, maar wil je wel je lokale afdeling steunen? Dan kan je opnieuw online een sticker kopen.

    Ga vanaf 21 april naar ‘Koop de sticker’, kies de afdeling Ninove en krijg de sticker enkele dagen later thuisbezorgd!

    Helpen

    De opbrengst van de actie gaat zoals elk jaar naar de lokale werking: de aankoop van nieuwe kledij voor de vrijwilligers, materiaal voor de cursussen en bijscholing voor de vrijwilligers.

    Door te investeren in een sticker, help je helpen. Helpen is geen eenrichtingsverkeer, maar een cirkel, een wederzijdse uitwisseling.

    Info: Rode Kruis Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons