Waar leg jij de prioriteiten voor de stad?

    24 februari 2022

    NINOVE – Via een enquête ‘Mijn Gemeente en Ik’ peilt de stad naar de mening van haar burgers op een aantal domeinen.

    Ga jij nog stemmen in 2024? Wat vind je van Ninove als ‘smart city’? Hoe ervaar je het wonen, werken, winkelen, studeren en ontspannen in Ninove? En vooral wat kan de stad doen om dit alles te verbeteren?

    Dat kun je laten weten via de enquête ‘Mijn Gemeente en Ik’. Als je deze invult, maak kans op één van de verrassingsbons.

    Deelnemen kan tot en met 31 maart via mijn.ninove.be. Als je liever een papieren exemplaar invult, kan je eentje opvragen bij de stafmedewerker participatie via 054 50 50 50 of participatie@ninove.be.

    Resultaten

    Den enquête loopt in samenwerking met het onderzoeksbureau Indiville, de UHasselt en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de wetenschappelijke kwaliteit van de aanpak.

    Aan dit onderzoek doen verschillende Vlaamse gemeenten mee. Dat maakt dat we niet alleen de resultaten voor Ninove kennen, maar ook kunnen vergelijken met andere deelnemers.

    De stad zal de resultaten van dit onderzoek meedelen.

    Info: mijn gemeente en ik.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons