• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Waarnemend gouverneur zorgt voor gegarandeerde dienstverlening op stakingsdag

12 februari 2019

GENT – Didier Detollenaere wil als waarnemend gouverneur van Oost-Vlaanderen zorgen voor een gegarandeerde bezetting in de ziekenhuizen en zorgcentra.

De algemene stakingsdag op woensdag 13 februari zal ook in de Oost-Vlaamse ziekenhuizen en zorgcentra voelbaar zijn. Het aantal werkwilligen onder het personeel is in diverse ziekenhuizen en zorgcentra in de provincie niet voldoende om de minimumprestaties te verzekeren.

Daarom ondertekende waarnemend gouverneur Didier Detollenaere diverse besluiten om een gegarandeerde bezetting van personeel te krijgen. Op die manier kunnen alle patiënten in de provincie Oost-Vlaanderen de nodige zorgen krijgen.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.