• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Warme eindejaarwensen voor de stad en haar inwoners

  19 december 2020

  NINOVE – De stad wil op een positieve manier vooruitkijken naar 2021 en lanceert daarom de eindejaaractie ‘Wensen in het straatbeeld.’

  In de week van 28 december vind je in elke Ninoofse brievenbus een pakketje met daarin een raamaffiche, wenskaarten en een begeleidende brief.

  De stad doet hiermee een warme oproep aan alle Ninovieters om hun wensen te verspreiden onder geliefden, familie, vrienden.

  Tegelijk kunnen ze hartverwarmende boodschappen in het straatbeeld te toveren door die affiche aan het raam te hangen. Om iedereen die het moeilijk heeft, eenzaam is of in quarantaine zit een hart onder de riem te steken.

  Warmste Week

  Deze actie is een uitloper van de ‘Warmste Week’, van 18 december tot en met 24 december.

  Schepen van sociale zaken Veerle Cosyns (Samen): “Het is belangrijk om aan te geven, dat je er bent voor elkaar. Zeker als het moeilijk gaat, geeft dit mensen moed en hoop om door te zetten. Door de vlam voor je raam te hangen, laat je je buren weten dat jij wilt helpen waar je kunt.”

  Ook op de affiches met de warme wensen zal de vlam te zien zijn. Want al loopt de ‘Warmste Week’ af op 24 december, toch wil de stad die vlam nog een tijdje in beeld brengen.

  “Hang zoveel mogelijk de eindejaarwensen voor het raam om te tonen, dat we een warme plek zijn. We willen het verschil maken voor mensen, die het moeilijk hebben of zich eenzaam voelen. Want ook in 2021 zal dit nog hard nodig zijn.”

  Vanaf 18 december zullen vlammen in het straatbeeld verschijnen: aan het Sociaal Huis en aan het Oud Stadhuis.

  Info: Warme Wensen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons