Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter

    18 november 2019

    NINOVE – De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) zet van 18 tot 24 november de afvalophaler en recyclageparkwachter in de bloemetjes. Ook jij kunt daarbij helpen.

    Je kan vanaf 18 november in de bibliotheek, het zwembad en aan het onthaal van het stadhuis een tekening halen. Je kan die (laten) inkleuren en achter het raam hangen om zo de afvalophaler in de bloemetjes te zetten. De tekening kan je ook downloaden.

    Geen zin om te kleuren? Hang dan een strik rond de afvalzak of GFT-container. Zo zien de afvalophalers en chauffeurs, dat je hen bedankt voor het werk dat ze door weer en wind uitvoeren.

    Info: ILvAHaal hier de tekening op.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons