Welk café wint de eerste ‘Ninofmedia darts trophy’?

    25 juni 2022

    NINOVE – Vanaf september organiseert Ninofmedia een dartcompetitie waarin 8 Ninoofse caféploegen het tegen elkaar zullen opnemen. Iedere caféploeg bestaat uit maximum 10 spelers.  Niemand mag aangesloten zijn bij een officiële darts bond. 

    De deelnemende cafés moeten beschikken over minimum 2 dartborden, waarop tegelijkertijd gegooid kan worden. De vaste competitiedagen zijn woensdag en donderdag. Er wordt gespeeld met een heen- en terug wedstrijdavond, waarbij het winnend team doorgaat naar de volgende ronde. De finale wordt gespeeld op een zondag en wordt ‘live’ uitgezonden via Ninofmedia. 

    Inschrijven kan via volgend emailadres: geertdz@hotmail.com

    De inschrijving is pas geldig na de betaling van 20 euro op BE73 0013 0564 5460 met vermelding van ‘de ploegnaam’ + ‘darts’.

    Voor meer info kan je terecht bij Geert De Zutter via 0496/26 31 48.

    Het volledige reglement vind je hier.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons