Who let the dogs out?

    07 maart 2023

    NINOVE – Vooraleer ‘De Kleine Dender’ voor anderhalf jaar dicht gaat, waren maandagavond 6 maart voor een keer de honden met hun baasje welkom in het zwembad.

    De oproep om met de hond te komen zwemmen kende veel succes: de beschikbare tijdsblokken waren in een mum van tijd volzet. Het initiatief zorgde voor blije taferelen zowel bij de honden en misschien nog meer bij hun baasjes.

    Een lach en een traan op deze laatste dag voor de renovatie. De medewerkers kijken met de nodige argwaan naar de toekomst. Sommigen vonden onderdak bij de stad, anderen staan voor een nog onzeker parcours.

    Ninofmedia ging de (chloor)geur opsnuiven en sprak met de hondenliefhebbers, de initiatiefnemers van het hondenzwemmen en met de zwembadmanager.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons