Wijk Ter Duyst brengt licht in donkere tijden

    22 december 2020

    NINOVE – Op de kortste en donkerste dag van het jaar en vergezeld van regenbuien trok het wijkcomité Ter Duyst maandagavond 21 december op inspectieronde. Net als de afgelopen jaren had het comité opgeroepen om de huizen maximaal te versieren met kerstverlichting.

    Dit jaar hebben de wijkbewoners extra hard gewerkt. Vooral in de Ter Duystlaan, de Rozenlaan en Roslaer was de sfeer bij momenten feeëriek.

    Comité-voorzitter Erna De Leeneer: “In dit speciaal jaar draagt een dergelijk initiatief bij tot de cohesie van de wijk. Misschien hebben we, net door die uitzonderlijke omstandigheden, extra hard gewerkt.”

    Ook bewoonster Christina benadrukt het belang van dit initiatief: “Buren helpen elkaar om er iets van te maken. Dit draagt bij tot een goede sfeer in de wijk.”

    Ninofmedia trok mee op pad en maakte een sfeerreportage.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons