Woonmaatschappij Dender-Zuid helpt bij online dossierbeheer

    19 april 2024

    DENDERREGIO – Kandidaat-huurders voor een sociale woning kunnen hun dossier online beheren via het Centraal Inschrijvingsregister (CIR) van de Vlaamse Overheid. Ook nieuwe inschrijvingen verlopen voortaan via dit online platform.

    Het CIR verzamelt de gegevens van alle kandidaten in Vlaanderen. De informatie in de dossiers komt uit de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid (KSZ). Het is belangrijk, dat bestaande kandidaten hun dossier nakijken, aanvullen waar nodig en nadien bevestigen.

    Woonmaatschappij Dender-Zuid is actief in Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Lede, Ninove en Wichelen. Binnen dit werkingsgebied moeten meer dan 9.000 bestaande kandidaat-huurders hun dossier nakijken. Na de zomer start een actualisatieronde. Diegene, die dan nog niet de nodige stappen ondernam, zal een brief ontvangen.

    Zitdagen

    Om kandidaten te ondersteunen en te begeleiden, organiseert Woonmaatschappij Dender-Zuid sinds maandag 15 april zitdagen. Deze zijn er ook voor nieuwe kandidaat-huurders, die hulp nodig hebben bij hun online inschrijving.

    De zitdagen vinden plaats in de eigen kantoren in Aalst, Denderleeuw, Ninove en op locatie in de andere gemeenten binnen het werkingsgebied. Kandidaten kunnen zonder afspraak tijdens deze zitdagen persoonlijke begeleiding en ondersteuning krijgen. Dat geldt voor het nakijken en het bevestigen van hun dossiers of bij de registratie van een nieuwe inschrijving.

    Voor meer informatie over het online inschrijven, de zitdagen, dee exacte locaties en uren, kunnen kandidaten terecht bij Woonmaatschappij Dender-Zuid of contact opnemen met de kantoren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons