• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninoofse wandelingen vernieuwd en voortaan digitaal beschikbaar

  21 oktober 2020
  Hoeve Tortelboom Aspelare

  NINOVE – De dienst toerisme heeft de wandelingen door de deelgemeenten stevig onder handen genomen.

  De cultuurhistorische en natuurwandelingen kregen vernieuwde info, foto’s en teksten.

  Elke wandeling is voortaan ook digitaal beschikbaar. De mobiele versie en de QR code scan je in via jouw slimme telefoon. De digitale versie haal je binnen via de website Route You.

  Je kunt dus wandelen met de gps van je smartphone als betrouwbare gids, maar een papieren versie kun je ook nog afdrukken.

  Info: Ninoofse wandelingen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons