• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Bedeling carnavalsaffiche kondigt naderende carnaval Ninove aan

  18 januari 2020

  NINOVE – Carnaval Ninove komt stilaan dichterbij, wat nu ook zichtbaar geworden is in het centrum.

  De Koninklijke Karnavalraad is zaterdag gestart met de bedeling en het ophangen van de nieuwe kleurrijke carnavalsaffiche 2020.

  Alle handels- en horecazaken in het centrum zijn voorzien van affiches, de komende dagen volgen de verschillende deelgemeenten. Daardoor kun je er echt niet meer naast kijken: de laatste rechte lijn naar het Ninoofs carnaval is ingezet.

  Te beginnen met de prinsaanstelling op zaterdag 15 februari; het hoogtepunt ligt in het weekend van 1 maart met de carnavalsfoor, kindercarnaval, stoeten en wortelworp.

  De komende weken zullen ook nog grote reclamepanelen verschijnen langs de invalswegen.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons