Worteloverbrenging naar café Belleman

10 februari 2018

Een week voor carnaval Ninove wordt de wortel die op carnavalsdinsdag in brand wordt gestoken overgebracht naar café Den Belleman waar hij tentoon staat tot de dag dat hij in vlammen opgaat. Het was Van ’t Alverdrau Donker die samen met belleman Hans die wortel na een bezoek aan enkele café’s in het centrum mocht binnenrijden in het café van Hubert. Prins Chena en de Kon. Karnavalraad waren eveneens aanwezig en zagen dat het goped gaat met den Boejsel.   Foto’s Giovanni Neckebroeck  

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons