Bestel nu het carnavalsvlagje 2022

  13 januari 2022

  NINOVE – Ondanks de tweede annulering op rij, voorziet de Stedelijke Feestcommissie (SFC) ook nu weer een uniek carnavalsvlagje.

  Elke vaste carnavalsgroep, de prinsenwacht en De Gasthieëren krijgt van de SFCeen gratis vlagje. Dit jaar is het niet anders. Daarnaast is een beperkte oplage van dit unieke corona-exemplaar beschikbaar.

  Bestellen

  Je kunt dit van 17 januari tot en met 31 januari voor € 10 per stuk bestellen via evenementen@ninove.be a rato van één exemplaar per persoon. De bestelling is definitief nadat de € 10 is overgeschreven op het rekeningnummer BE69 9730 4787 3978 van de Stedelijke Feestcommissie Ninove.

  Het bestelde vlagje kan je van 28 februari tot en met 4 maart afhalen bij de dienst evenementen in het Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein 6 Ninove.

  Info: Stedelijke Feestcommissie Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons