• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Burgemeester presenteerde vanop balkon Oud Stadhuis carnaval radioprogramma

  27 februari 2020

  NINOVE – Burgemeester Tania De Jonge maakt 2 uur lang radio vanaf het balkon van het Oud Stadhuis, in opdracht van prins Vitsken.

  Woensdagavond vond onder de tent op het Oudestrijdersplein al een eerste carnavalsfeestje plaats. Burgemeester Tania De Jonge moest immers radio maken op Enkaavee, vanaf het balkon van het Oud Stadhuis als opdracht van prins Vitsken.

  Ze ging daar helemaal in op, waardoor ze bijna 2 uur lang doorging met interviews en plaatjes draaien.

  Beneden onder de tent verzamelden een heleboel carnavalisten, die er al meteen de sfeer inbrachten en zelfs een polonaise op gang trokken.

  De aanwezigen werden getrakteerd op Witkap en cola. De jarige Tim Appelmans, o.a. lid van Fred&Tet, deed er voor zijn verjaardag nog een vat bovenop.

  De algemene repetitie voor komend weekend was geslaagd.

  Vanavond is prins Vitsken samen met de burgemeester te gast op Wettel music, iedereen is welkom aan de Kaai vanaf 20.00 uur.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons