• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Oudstrijdersplein klaar voor carnavalsweekend

  12 februari 2018

  We zijn nog slechts enkele dagen verwijderd van het carnavalsweekend en dat wordt stilaan zichtbaar in het centrum. Op het Oudstrijdersplein is de grote overkapping geplaatst waar zaterdag de stoet van Kindercarnaval vertrekt, zondag is er de bekendmaking van de uitslag en maandag zal de stoet onder de tent doorrijden waarna er de wortelworp zal plaatsvinden om nadien het plein om te toveren tot één grote openluchtdisco tot dinsdagmiddag.  Foto’s Giovanni Neckebroeck   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons