• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Opening carnavalsjaar 2019 op 11 november

  06 november 2018

  NINOVE – De carnavalisten geven zondag 11 november het startschot voor het carnavalsjaar 2019.

  De vzw Koninklijke Karnavalraad Ninove en de Raadsdames nodigen, in naam van het Carnavalscomité, iedereen uit op de opening van het 59ste carnavalsjaar.

  Alle carnavalisten zijn van harte welkom op 11 november vanaf 11 uur in de eventhal Cloë, Merellaan 46 Ninove voor de officiële start van Carnaval 2019.

  Voorafgaand hieraan zijn er nog enkele momenten voorzien.

  • Om 9.45 uur: verzameling aan het Wortelmanneken, die verkleed het startsein geeft voor Carnaval 2019.
  • Om 10.15 uur kan iedereen een groet brengen aan Dingsken. We houden er een minuut stilte voor alle carnavalisten die dit jaar van ons zijn heengegaan.

  Om 11.11 uur begint de officiële opening van het nieuwe carnavalsjaar met een voorstelling van het vernieuwde programma. Op het einde van het officiële programma volgt de bekendmaking van de winnaar van de carnavalsaffiche, die carnaval 2019 zal promoten.

  Nadien kan je tijdens een gezellige babbel terug genieten van een lekkere Witkap of ander gerstenat.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons