• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Derde vrouwelijke Prins aangesteld op de prinsaanstelling in Ninove

  04 februari 2018

  #Ninove   -Zaterdagnacht werd Chena Sergant , lid van NKKV Wel Bestetj, verkozen tot  de nieuwe carnavalsprins van Ninove, ze is hiermee de derde vrouw die deze titel binnenhaald. Na een spetterende avond en nacht in Camping Cosmos- stijl was het tijd om de nieuwe stadsprins voor te stellen aan de massaal opgekomen carnavalisten in een volle zaal Cloë. En dat het een Prins zal worden die door de carnavalisten in hun hart zal gesloten worden was meteen duidelijk toen de voorzitter van de Karnavalraad, Pascal Carael, de naam bekendmaakte. De zaal ging uit zijn dak en velen waren blij dat het eens opnieuw een vrouw werd. Nadat ceremoniemeester Giovanni Neckebroeck de nieuwe Prins uit het publiek gehaald had klom ze het podium op waarna ze de prinsenhoed en mantel overhandigd kreeg. Meteen erna zong ze haar eigen liedje en werd er nog een lang vervolg gebrouwen aan de schitterende carnavalsnacht.     Foto’s Hilde Baeyens

  https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1850202205103236

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons