• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Vernieuwde opening carnavalsjaar 2020 op 11 november

  10 november 2019

  NINOVE – Carnavalsjaar 2020 gaat van start op 11 november om 11.11 uur.

  De vzw Koninklijke Karnavalraad Ninove en de Raadsdames nodigen alle carnavalisten uit op de opening van het 60ste carnavalsjaar.

  Voorafgaand aan deze officiële opening wordt iedereen om 9.45 uur verwelkomd aan het Wortelmanneken, dat verkleed het startsein geeft voor Carnaval 2020. Om 10.15 uur volgt een groet aan Dingsken. Daar wordt een minuut stilte gehouden voor alle carnavalisten, die dit jaar van ons zijn heengegaan.

  Om 11.11 uur stipt zal de volledig vernieuwde zitting van start gaan.

  Er zal de bekendmaking zijn van de carnavalspin 2020 en de carnavalsaffiche. Verder maken de verschillende carnavalsinstanties hun programma en nieuwigheden bekend.

  De winnende carnavalsvereniging van de wedstrijd van Pisad, de alcohol- en drugpreventiedienst, zal er haar mocktail verkopen.

  De opening heeft plaats in eventhal Cloë, Merellaan 46 Ninove; de toegang is gratis.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons