Carnaval Ninove ook dit jaar zichtbaar aan Oud stadhuis

  01 februari 2021

  NINOVE – Ook al zal de carnavalseditie van 2021 niet plaatsvinden wegens de coronapandemie, toch zal de carnavalsperiode niet ongemerkt voorbijgaan.

  Op vraag van de Koninklijke Karnavalraad Ninove, heeft de stad een positief antwoord gegeven, om ook dit jaar de versiering aan het oud stadhuis op het Oudstrijdersplein aan te brengen. De stadsdiensten hingen maandag 1 februari de decoratie op aan het balkon.

  Samen met de carnavalsaffiche, carnavalsradio ENKAAVEE en enkele corona-veilige initiatieven, zal carnaval in dit jaar zonder stoet toch in de belangstelling blijven staan.

  Dit moet de vele carnavalisten en inwoners van onze stad warm houden voor de editie 2022, zonder elkaar uit het oog te verliezen.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons