• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnaval on Ice met Fred, Tet & De Swinging Tepelboys

  28 december 2017

  Op vrijdag 29 december vanaf 19 uur gaat Carnaval on Ice door op en rond de schaatspiste aan het Niniaplein, iedereen is er van harte welkom. Er zijn bovendien prijzen te winnen voor wie het best verkleed is, individueel en in groep, ook het best verkleed kindje -12 wint een prijs, hier zijn waardebonnen aan verbonden dat ter plaatse direct kunnen worden genuttigd. Het is de ideale manier om onder vrienden / carnavalisten afscheid te nemen van het voorbije jaar en al vooruit te kijken naar het komende carnavalsjaar. Om 20 uur start er een optreden van de Ninoofse ambiancemakers Fred, Tet & De swinging tepelboys, voor en na dit optreden zal ambiancemuziek zorgen voor een ludieke avond.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons