Carnavalprins Chena neemt afscheid: ‘Het was intens, hectisch, gaaf en onvergetelijk’

  29 januari 2019

  NINOVE – Het nieuwe carnavalsseizoen staat volop voor de deur te trappelen. En dat betekent dat voor prins Chena het rijk als prins carnaval bijna ten einde loopt.

  Pas op 23 februari wordt een nieuwe prins aangesteld, maar Chena nam zaterdag al afscheid met een carnavals bal in zaal Cloë. De aanwezigen waren unaniem: Prins Chena was een topprins. “Het is een druk, maar leuk jaar geweest. Ik heb alles gedaan wat ik vond dat ik moet doen en heb van niets spijt”

  “Wat vooral tof is zijn de reacties die ik kreeg van carnavalisten die ik zelfs niet goed kende, dat ik een prins voor iedereen was.”

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons