• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnavalsmasker knutselen van 5 tot 10 jaar

  02 februari 2018

  #Ninove – Op woensdag 14 februari knutselen we van 14u tot 15u een carnavalsmasker! Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Mail hiervoor naar speelotheek@ninove.be of bel naar 0474 49 00 23. Of kom gewoon langs op woensdag in de speelotheek om je in te schrijven. Op alle andere voormiddagen kan je hiervoor terecht bij de dienst sociale zaken, Bevrijdingslaan 7. Vermeld zeker het aantal kinderen en de leeftijd van de kinderen (enkel kinderen tussen 5 en 10 jaar). Eén van de ouders/begeleiders moet aanwezig zijn in de speelotheek om toezicht te houden op het kind.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons