• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnavalsradio Enkaavee opent carnaval via livestream

  10 november 2020

  NINOVE – Traditioneel opent het carnavalsjaar op 11 november. Omdat er dit jaar geen officiële ceremonie is voorzien, doet carnavalsradio Enkaavee het dan maar zelf, via livestream.

  Volgend jaar geen carnavalsstoet en op 11 november geen officieel startschot. “Niet met ons”, zullen ze bij Enkaavee hebben gedacht.

  Opening

  En dus houden ze woensdag 11 november zelf een cérémonie protocolaire via livestream vanaf 10 uur.

  De ingrediënten: de herdenking van de overleden carnavalisten, de winnende carnavalsgroepen van de editie 2020, de finalisten van ‘De Ploët’.

  Prins Vitsken komt in de Prinsencaemere, mits een drievoudige opdracht.

  De live-uitzending kun je vanaf 10 uur volgen op de Facebookpagina van Enkaavee.

  Van 8 januari tot 23 februari 2021 zendt de carnavalsradio dagelijks uit als internetradio.

  Info: ENKAAVE.
  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons