Carnavalsthema 2021 gekend op 11 april

10 april 2020

NINOVE – De voorzitters van de Koninklijke Karnavalraad vzw en van de Stedelijke Feestcommissie maken zaterdag 11 april om 11.11 uur het nieuwe thema voor carnaval 2021 bekend. Ze doen dit via livestream op Ninofmedia.

De bekendmaking van het nieuwe carnavalsthema gebeurt traditioneel na een evaluatievergadering van de afgelopen carnavalsperiode. Omwille van de corona-maatregelen kon deze vergadering dit jaar nog niet doorgaan.

Toch moeten de carnavalisten niet op hun honger blijven zitten. Ze hebben nu wellicht wat meer tijd om te hersenstormen of al de eerste schetsen te ontwerpen van kledij en wagen.

Pascal Carael (Karnavalraad) en Pascal Schietecat (Feestcommissie) maken het thema en de volgorde van de groepen bekend op stille zaterdag, 11 april. Dat doen ze om 11.11 uur via livestream op Ninofmedia.

Kijken dus.

Info: livestream Ninovemedia.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons