• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnavalswandeling gaat niet door wegens stormweer

  09 februari 2020

  NINOVE – Na overleg met de burgemeester, het bestuur van de VVV-Ninove vzw, de dienst toerisme en alle medewerkers is besloten om de carnavalswandeling van zondagnamiddag 09 februari af te gelasten.

  De aangekondigde hevige storm en regen voor zondagnamiddag heeft de organisatoren daartoe genoodzaakt.

  Zij willen geen enkel risico nemen en vooral ongelukken vermijden. Met een grote groep door de stad wandelen is onmogelijk vanwege gevaar van wegwaaiende voorwerpen enz. Paraplu’s zullen sowieso niet bestand zijn tegen de stormwind en hevige regen.

  Info: dienst toerisme, bezoekerscentrum Hospitaalkapel, Burchtstraat 44 Ninove – 054-50 52 90

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons