• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Roze Zondagstrein helemaal live te volgen vanaf 15 uur

  18 februari 2018
  #Ninove – Goed nieuws voor wie vandaag zondag 18 februari niet naar Ninove kan afzakken voor het jaarlijkse carnaval. Voor de allereerste keer kan de Roze Zondagstrein integraal en helemaal live gevolgd worden via livestream op https://www.ninofmedia.tv/livestream “We zijn klaar om onze mooie stoet tot in de huiskamers te krijgen”, zegt bezieler Andy Dupont.
   
  Hij speelde al langer met het idee om de carnavalsstoet live uit te zenden. “Klopt. Na een ontmoeting met een Ninoofse bedlegerige carnavalist een tijdje geleden heb ik de de knoop helemaal doorgehakt. Nu is ons team supergemotiveerd om dit project te doen slagen. We willen simpelweg dat iedereen die dat wil, ook wie niet goed meer te been zijn of om andere redenen niet naar de straten van Ninove kan komen, toch vanop afstand kan genieten van ons mooie carnaval.” Geen gemakkelijke opdracht. “Waar een wil is, is meestal ook een weg. Dankzij de medewerking van de stad, de carnavalsinstanties en verschillende sponsors zijn we er klaar voor. De Ninovieters verdienen dit, we hebben een van de mooiste carnavals in Vlaanderen.” De camera’s worden opgesteld ter hoogte van de tribunes op de Centrumlaan. “Daar kunnen we het optreden – de dans en muziek – van alle carnavalsgroepen vanuit meerdere standpunten perfect in beeld brengen. De uitzending start wanneer de Roze Zondagstrein de Centrumlaan opdraait en eindigen na de laatste groep!” Ook voor de carnavalisten zelf is er goed nieuws. Zij kunnen hun prestatie na carnaval ook nog herbekijken op www.ninofmedia.tv
   
  Het Ninofmedia Team wenst iedereen een fijne en leuke carnaval !!!!
   
   
  Herbekijk hier de livestream vanaf 2:51:00
  https://youtu.be/bb3qUPgDXMI
   
   
   
   
   
   
   
   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons