• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Zjiëlen winnaar van de Roze Zondagstrein 2018

  19 februari 2018

  #Ninove – Carnavalsvereniging De Zjielen is winnaar geworden bij de groepen met wagen . De prijs van beste stoetlieken gaat naar Osta Spoedja. Bij de groepen zonder wagen ging de prijs naar Iejt en Geriejt.  De winnaar van den Don Augustprijs 2018 gaat naar Nie Geweun. Beste losse groep is  Radausj . Beste losse groep buiten catogorie was Skeun Geschoren

  Skeun geschoeren mag volgend jaar meedoen als vaste groep. Proficiat aan alle winnaars!!!

  Groepen met wagen

  1 – De Zjiëlen

  2- Nie Geweun

  3- Dobbelteup

   Groepen zonder wagen.

  1 – NKV Iejt en Geriejt

  2- NKV Toeternietoe

  3- NKV Osta Spoedja

  Herbekijk hier de livestream vanaf 2:51:00
  https://youtu.be/bb3qUPgDXMI

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons