• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Dolle nacht tijdens prinsaanstelling op 15 februari – Like, deel en win met Ninofmedia

  02 februari 2020

  NINOVE – Alle carnavalisten tellen af naar het carnavalsweekend, maar eerst is er de prinsaanstelling. Op zaterdag 15 februari zakken ze massaal af naar de eventhal Cloë voor de aanstelling van de nieuwe prins carnaval.

  Wie zal de carnavalsprins zijn tijdens het 60ste carnavalsjaar? Dat is steeds een goed bewaard geheim, waar iedereen naar uitkijkt en waarover carnavalisten weddenschappen afsluiten. Iedereen zegt dat hij of zij het weet, maar niemand – buiten de prins – weet het echt tot de bekendmaking.

  Het belooft een stevig feestje te worden met optredens van verschillende carnavalisten, de Prinsencaemere en Fred, Tet & de Swinging Tepelboys. De dj’s zorgen verder voor een schitterende carnavalsambiance in een kolkende eventhal.

  Het thema van de prinsaanstelling dit jaar is ‘Joarn 60’ , natuurlijk naar aanleiding van 60 jaar carnaval Ninove. De vijf mooist in het thema verklede aanwezigen kunnen een prijs winnen; de winnaars worden dezelfde avond bekendgemaakt.

  Praktisch

  • De deuren van de Cloë eventhal in de Merellaan gaan open vanaf 21 uur.
  • De inkomstprijs bedraagt € 9; in voorverkoop is dit € 6, bij de leden van de Koninklijke Karnavalraad Ninove en in enkele horecazaken.
  • De zaal is enkel bereikbaar vanaf de Ring.
  Deel en like dit artikel en maak kans op één van de gratis toegangskaarten via Ninofmedia.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons