• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Een ijsvrije winter dankzij de ‘wettelkrabber’ van NLG Goe Gezojjen

  21 november 2019

  NINOVE – De kersverse groep ‘NLG Goe Gezojjen’ neemt in 2020 de eerste keer deel aan de carnavalsstoet. Om hun nieuwe project te financieren verkopen zij ijskrabbers.

  De groep bestaat uit zes hechte vrienden. Carnaval staat voor hen voor vriendschap en plezier. Met Dilly Vanden Houwe als voorzitter en Emily De Boeck als secretaris kan deze groep spreken van echte girlpower.

  Zij staan in voor een heuse kermis tijdens de stoet, waarbij de toeschouwers prijzen kunnen winnen. Maar, aan een stoet deelnemen kost centjes. Deze hopen zij voor een stuk te kunnen recupereren uit de verkoop van hun ‘wettelkrabbers’, beter gekend als de klassieke ijskrabber die iedereen in de winter weleens kan gebruiken.

  De ijskrabbers kosten vijf euro per stuk en kan je bestellen via hun facebook pagina NLG Goe Gezojjen.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons