Een ‘Nie Geweun’(e) zoektocht naar een atelier

  23 december 2020

  NINOVE – De succesrijke Ninoofse keizerlijke carnavalsvereniging is op zoek naar een nieuw atelier. Bij deze een warme oproep om hen uit de nood te helpen.

  Paulien De Mil van NKKV Nie Geweun: “Bovenop de huidige crisis zijn we ook nog onze werkplaats voor de kostuums verloren. Een gekend probleem voor vele Ninoofse carnavalsverenigingen; een probleem dat zeker moet aangekaart worden. Toch zijn we vol goede moed een zoektocht gestart naar een nieuwe werkplek.

  Ze hopen iemand te vinden, die hen kan verder helpen.

  “De ‘vrauven’ van Nie Geweun zijn een plezante bende, die elk jaar zwoegt en zweet om op tijd de kostuums af te krijgen. Het zou dus zonde zijn mochten onze kostuums niet meer te zien zijn in de carnavalsstoet. Wij zijn op zoek naar een nieuwe werkplaats.”

  Ze lanceerden al een oproep op hun FB-pagina. “Heb jij een plaats, zolder, kelder of andere ruimte, waar we met de vrouwen mogen komen stikken en knippen?”

  Wij ondersteunen graag hun zoektocht.

  Info: Nie Geweun.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons