• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  ENKAAVEE laat de boxen knallen

  08 januari 2021

  NINOVE – Ondanks alles probeert ENKAAVEE het carnavalsvuur warm te houden. Vanaf vrijdag 8 januari gaan ze voluit voor zes weken lang internetradio ‘me nen oek af’.

  Carnavalsradio ENKAAVEE zorgt sinds 2019 voor de lijm tussen het Ninoofse carnavalsgebeuren. Maar dit jaar moest de ploeg noodgedwongen improviseren.

  Hoek af

  Stefaan Cardoen: “Heel wat programma’s zijn gesneuveld omdat we ze niet corona-veilig konden organiseren. Het was wat zoeken, maar uiteindelijk hebben we een mooie programmatie in elkaar kunnen boksen.”

  ENKAAVEE radio geeft altijd tekst en uitleg over de mensen, de geschiedenis en de actualiteit van carnaval Ninove.

  Lindie Van Aelbrouck: “We willen een initiatief zijn, dat alle carnavalsgroepen, -instanties en carnavalisten kan betrekken en verenigen. We staan stil bij alle nieuws, het Ninoofs dialect en weetjes over carnavalstradities. Zoals altijd brengen we dit met een hoek af.”

  Daarnaast kan je hier 24 op 24 uur terecht voor een stevige portie Ninoofse carnavalsmuziek.

  Dolle weken

  Starten doen ze vrijdag 8 januari met een openingsshow om 17 uur. Presentatoren Glen en Gerrit vertellen tussendoor meer over de zes dolle weken, die er aankomen. Ze doorlopen ook de favoriete nummers van de ENKAAVEE-dj’s.

  Zaterdag 9 januari is er meteen een Driekoningenspecial met bijzondere gast Don Jo.

  Geerard Van Der Perre: “We hopen in die zes weken wat licht in deze donkere periode te brengen. Even zorgeloos kunnen ontspannen en een beetje carnaval beleven, weliswaar op een andere manier.”

  Info: ENKAAVEE bekijken en beluisteren kun je via deze link.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons