• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Jaro brengt 100 flessen van carnavalseditie ‘Nienofske Straffe Kaffee’ uit

  02 februari 2021

  NINOVE – Jaro Goubert komt met een speciale carnavalseditie op de markt van zijn ‘Nienofske Straffe Kaffee’.

  ‘Nienofske Straffe Kaffee’ is een koffielikeur van en voor de Ninovieter.

  Beperkt

  “Wat is Ninofsker dan Karnaval Nienof”, bedacht Jarno. En dus zorgt Publi Jaro voor een speciale carnavalseditie van de ‘Nienofske Straffe Kaffee’. “Hiervan verkopen we maar 100 flessen, genummerd en op naam. De kaffee is bedoeld om op te warmen, maar kan je ook ijskoud drinken.”

  Een carnavalsfles kost € 27, een gewone fles € 23. Je kunt bijpassende glazen kopen.

  Jaro had nog een primeur: “Binnenkort mogen Ninovieters ook een nieuwe zomerdrank verwachten.”

  Info: bestellen kan via Nienofske Straffe Kaffee.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons