• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Opbouw attracties carnavalskermis en tribunes begonnen

  07 maart 2019

  NINOVE – De laatste rechte lijn naar het Ninoofse carnaval is ingezet met de opbouw van de tribunes en de kermisattracties.

  Donderdagmorgen 7 maart is de firma Contrimo begonnen aan de opbouw van de tribune op de Centrumlaan. De stadsdiensten hebben te laag hangende kabels verwijderd en extra verlichting opgehangen.

  De foorkramers zijn eveneens gestart met de opstelling van alle attracties, een werkje dat tegen donderdagavond bijna voltooid zal zijn.

  Vrijdag 8 maart om 16 uur openen de attracties. Diezelfde avond geven prins Dario en de carnavalsinstanties om 19 uur de officiële start van de kermis.

  Het feest kan dan beginnen en duurt tot dinsdagavond 12 maart.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons