• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Prins Dario opende officieel de carnavalskermis

  09 maart 2019

  NINOVE – Prins Dario opende vrijdagavond 8 maart officieel de carnavalskermis. Hij deed dat in aanwezigheid van de Karnavalraad, de Feestcommissie, de Prinsencaemere en de burgemeester en schepenen.

  Belleman Hans Van Laethem bracht een roep over de kermis, waarna de optocht langs de kermis kon starten. Prins Dario nam zijn gevolg mee in allerlei attracties en testte ook de nieuwe botsauto’s uit. Nadien bood Gents Gebak oliebollen aan alle aanwezigen aan. Prins Dario heeft zijn carnavalsweekend alvast goed ingezet.

  GNE – Foto’s Hilde Baeyens

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons