• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Kinderworkshop Maskers maken in Ninia Shopping Center

  08 februari 2018

  #Ninove – Naar aanleiding van het carnaval in Ninove, organiseren ze in het Ninia Shopping Center terug een leuke Kinderworkshop Maskers maken.
  Of laat je liever een Gek Kapsel maken in ons kapsalon?

  Het kan allemaal op zaterdag 17 februari, van 10u tot 12u in Ninia.
  Wie wil kan in de namiddag zijn zelfgemaakte masker of gekke kapsel showen op het Kindercarnaval van Ninove.

  Alle kinderen zijn welkom. Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt.
  Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info_ninia@agrealestate.eu 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons