• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninofmedia brengt carnavalsstoet wereldwijd tot in de huiskamer via livestream

  15 februari 2019

  NINOVE – De carnavalsstoet op zondag 10 maart 2019 kun je andermaal via livestream bekijken op www.ninofmedia.tv (doorklikken op livestream). Andy Dupont, bezieler van Ninofmedia, bracht in 2018 de Ninoofse carnavalsstoet via het internet voor de eerste keer live. Voor de editie 2019 speelt hij terug dit huzarenstukje klaar.

  Zondag 18 februari 2018 zond Ninofmedia op de website de stoet rechtstreeks uit via livestream voor goed 12.000 kijkers. Op die manier konden ook de mensen thuis wereldwijd genieten van dit spektakel.

  Inmiddels bracht Ninofmedia al verschillende evenementen via livestream: zittingen van de gemeenteraad, verslaggeving over de recente politieke gebeurtenissen. Stilaan geraken de bezoekers aan de site van Ninofmedia gewoon aan deze service en leert de digitale nieuwszender ook uit eigen ervaringen.

  Een livestream van de carnavalsstoet op zondag 10 maart mocht dus niet ontbreken. De camera’s staan opgesteld ter hoogte van de tribunes aan de Centrumlaan. De medewerkers van Ninofmedia brengen het optreden van de verschillende carnavalsverenigingen in beeld met tussendoor een stukje reclame. Vanuit de regiekamer zet de eindverantwoordelijke de meest relevante beelden online. Hans Vanopdenbosch zorgt voor deskundige commentaar.

  De uitzending start vanaf het ogenblik dat de Rozezondagstrein de Centrumlaan opdraait en eindigt na het laatste optreden. De carnavalsgroepen zelf hoeven niets te missen want de volledige opname is nadien opnieuw te bekijken op www.ninofmedia.tv

  Graag nog meegeven dat deelnemers, die iets extra onder de aandacht willen brengen i.v.m. hun uitvoering, dit best vooraf melden via info@ninofmedia.tv

  Heb je als bedrijf of zelfstandig interesse om uw zaak te promoten tijdens de uitzending? Contacteer ons snel via 0495-69 32 72.

  MLI

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons