• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninofmedia brengt livestream van de volledige carnavalstoet

  17 februari 2020

  NINOVE – De carnavalsstoet van zondag 1 maart zullen we dit keer van op een andere locatie en minder uitgebreid via livestream uitzenden. Daarnaast brengen we vanop diverse locaties en op verschillende tijdstippen ook nog de belangrijke gebeurtenissen van carnaval Ninove in woord en beeld.

  Om een volledige livestream te realiseren van de Rozezondagtrein op 1 maart, hadden wij vorig jaar een firma ingehuurd. Deze voorzag ons van de noodzakelijke technische ondersteuning om een prima kwaliteit te kunnen garanderen.

  Voor dit jaar zijn de huurprijzen echter zodanig gestegen (mede door het stormweer van vorig jaar), dat deze ons beperkt budget ruim overschrijden. Onderhandelingen met het stadsbestuur over een bijkomende projectfinanciering zijn niet tijdig rondgeraakt.

  Dit jaar verzorgen we nog wel een volledige livestream van de carnavalsstoet, maar vanop een andere locatie en volledig met eigen mensen en middelen.

  We brengen een zo ruim mogelijk verslag van de verschillende evenementen voor, tijdens en na afloop van de stoet. Uiteraard zijn we ook live aanwezig op alle andere belangrijke momenten van carnaval 2020.

  Het Ninofmedia-team wenst jullie allen een onvergetelijke carnaval 2020.

  Blijf ons volgen op www.ninofmedia.tv en www.ninofmedia.tv/livestream.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons