Win gratis oliebollen op carnavalskermis via Ninofmedia / Deel en win

  05 maart 2019

  NINOVE – De carnavalskermis opent vrijdag aanstaande zijn attracties in het centrum van de wortelstad. En jij maakt kans op gratis oliebollen via Ninofmedia en Gents Gebak.

  Naast de verschillende spectaculaire attracties staan voor de kleintjes natuurlijk ook kindermolens, eendjeskramen en zoveel meer opgesteld. In totaal vind je 45 kramen en attracties op de Graanmarkt, het Twijndersplein en de Oude Kaai.

  En omdat een bezoek aan de kermis zonder oliebollen is als een carnaval zonder confetti, schenkt Ninofmedia in samenwerking met Gents Gebak gratis oliebollen weg.

  Deel dit bericht en maak kans op één van de gratis pakken oliebollen.
  De winnaars verwittigen wij vrijdag. Zij kunnen dan op vrijdag of dinsdag langsgaan om te genieten van lekkere oliebollen.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons