Oudstrijdersplein klaar voor carnaval na plaatsing overkapping en decoratie

24 februari 2020

NINOVE – Carnavalsoverkapping is geplaatst op het Oudstrijdersplein.

Een gespecialiseerde firma heeft maandag 24 februari de grote tentconstructie opgetrokken, waar een deel van de carnavalsevenementen zullen plaatsvinden.

De Koninklijke Karnavalraad heeft de gevel van het Oud Stadhuis verlicht in groen en oranje en de nieuwe banners aangebracht met de carnavalsaffiche.

Zaterdag bij de start van het kindercarnaval, zondagavond voor de bekendmaking van de stoetuitslag en andere prijzen, maandag voor de wortelworp en nadien tot dinsdagmiddag één groot overdekt dansplein rond de carnaval-‘pompiers’.

Woensdagavond 26 februari om 18.30 uur zal burgemeester Tania De Jonge samen met prins Vitsken er 1 uur lang life radio maken. Er zal ook een gratis Witkap aangeboden worden aan de aanwezigen.

GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons