• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  PLAATSING TRIBUNES OP DE CENTRUMLAAN

  29 januari 2018

  PLAATSING TRIBUNES OP DE CENTRUMLAAN

  • Parkeer- en verkeersvrij op donderdag 15 februari van 6 uur tot 16 uur op de Centrumlaan van aan het kruispunt Oudstrijdersplein tot aan het kruispunt met de Kaardeloodstraat (beide kanten).

  KERMIS OP DE GRAANMARKT VAN ZATERDAG 17 FEBRUARI T.E.M. DINSDAG 20 FEBRUARI

  • Parkeerverbod op de Graanmarkt, de parking aan de Twijnster, de parking langs de verbindingsweg Koepoortstraat/Oude Kaai (t.h.v. Leerpunt), de parking tussen de Mallaardstraat en Oude Kaai en parking Oude Kaai (t.h.v. drankencentrale Malfroidt) op dinsdag 13 februari van 12 uur tot 16 uur.
  • Parkeerverbod op de parking aan de Twijnster, de parking tussen de Mallaardstraat en Oude Kaai en de parking aan de Oude Kaai (t.h.v. drankencentrale Malfroidt) op donderdag 15 februari vanaf 12 uur tot dinsdag 20 februari.
  • De Graanmarkt wordt verkeers- en parkeervrij op donderdag 15 februari 12 uur voor het opstellen van de foorkramen.
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons