• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Prins Chena Sergeant is de 58ste stadsprins van Ninove.

  03 februari 2018

  #Ninove – Met veel met zeer veel gingen ze op zaterdagavond 3 februari op Camping Cosmos uit de bol toen Pascal Carael, voorzitter van de Karnavalraad, bekend maakte dat Chena Sergeant 37  jaar uit Ninove de 58ste stadsprins van Ninove is geworden. Prins Chena is ook al verschillende jaren lid van de NKV Wel bestetj. 

  Later hierover veel meer op Ninofmedia met beelden en interviews blijf ons volgen.

  Volg ook online via onze livestream het carnaval van Ninove op zondag 18 februari vanaf 15 uur op https://www.ninofmedia.tv/livestream  

  Beluister ook onze carnavalsradio Wettelkesmeziek 24/24 op https://www.ninofmedia.tv/#radio

   

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons