Prins Vitsken neemt het even over van burgemeester Tania De Jonge

  13 februari 2021

  NINOVE – De Koninklijke Karnavalraad stelde zaterdag 6 februari Prins Vitsken voor de tweede maal officieel aan. De week nadien was het traditioneel tijd om de macht over de stad te krijgen.

  Door de gekende omstandigheden gebeurde deze machtsoverdracht niet in het CC De Plomblom. Dit keer vond de plechtigheid digitaal plaats in de studio van carnavalsradio ENKAAVEE.

  Scepter

  Burgemeester Tania De Jonge was in haar speech lovend over het afgelopen carnaval onder leiding van Prins Vitsken. Ze was dan ook blij, dat hij er nog een jaartje mag bij doen.

  Met een gerust gemoed stond ze haar macht af aan Vitsken. Hij kreeg de scepter overhandigd van de burgemeester.

  Prins Vitsken had van zijn kant een opdracht klaar voor de burgemeester. Ze moet zondag 21 februari verkleed deelnemen aan de miniatuurstoet. Een opdracht, die ze met plezier aanvaarde.

  De beelden hiervan zal je kunnen bekijken via ENKAAVEE.

  Oproep

  Burgemeester Tania De Jonge roept alle carnavalisten op om een filmpje of foto’s te maken, verkleed in je kot, en deze door te sturen naar ENKAAVEE op zondag 21 februari. Hieruit zal ze tien inzendingen selecteren, die een carnavalspakket winnen.

  Nu is het aftellen naar de digitale miniatuurstoet met reclamekaravaan, zondag 21 februari, onder leiding van Prins Vitsken.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons