Burgemeester en Schepenen voeren opdracht van Prins Chena uit

13 februari 2018

# Ninove  -Tijdens de machtsoverdracht is het een traditie dat de Prins de Burgemeester, en dit jaar ook de Schepenen Katie Coppens en Marc Torrekens, aan het werk zet tijdens de dinsdagmarkt. Dit jaar wou Prins Chena dat het wortelmanneken, die stilaan groen begon uit te slaan dringend een reinigingsbeurt zou krijgen, en doordat de Burgemeester en Schepenen hun verkiezing in De Plomblom verloren tegen Prins Chena moesten ze de klus klaren met tandenborstels. Maar Prins Chena had vlug door dat het een hopeloze strijd tegen het vuil was en had dan maar zelf een hogedrukreiniger meegebracht waardoor het Wortelmanneken toch zal schitteren tijdens de carnavalsvierdaagse.  Foto’s Baeyens Hilde 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons