Camping Cosmos op prinsaanstelling / Maak kans op gratis kaarten

  28 januari 2018

  # Ninove  – Is ’t ne maun of is ’t een vrau, is ’t ne jonge of  nen auen, dat zijn vragen die veel Ninoofse carnavalisten de laatste dagen bezighouden maar waar op zaterdag 3 februari met de prinsaanstelling een antwoord op komt. Verschillende namen doen intussen de ronde maar niemand die weet wie het echt zal worden. De avond kreeg als thema CAMPING COSMOS mee, iets waar de carnavalisten ongetwijfeld de gekste kledij zullen voor uit de kast halen.

  Het evenement gaat door in de eventhal Cloë aan de Merellaan vanaf 21u30, ingang enkel mogelijk via de Ring.

  De vijf beste verklede personen krijgen een waardebon te gebruiken in D’Eeterij, en ook voor de best verklede groep is er een waardebon voorzien.

  Om veiligheidsredenen zullen er geen rugzakken, trolleys, frigoboxen of iets dergelijks toegelaten worden in de zaal.

  Voorafgaand aan de aanstelling van prins carnaval 2018 zijn er verschillende optredens van carnavalisten voorzien, en zorgen de carnaval-dj’s voor superambiance.

  Kaarten in voorverkoop zijn te verkrijgen bij alle leden van de Karnavalraad aan zes euro, aan de ingang bedraagt dit negen euro.

  Maak kans om er GRATIS bij te zijn, via Ninofmedia zijn er kaarten te winnen, het enige wat je moet doen is dit artikel delen, hieruit zullen dan de winnaars getrokken worden, donderdag worden ze bekend gemaakt, succes.

  Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons